5 forrygende velkomst pokerbonusser hos Betsafe Poker

BetsafeAlle dem der opretter sig som ny kunde hos Betsafe Poker. De har helt automatisk, ret til at gøre krav på en gigantisk online pokerbonus på helt op til $2.500.

Måske det er en smule svært at vælge, hvem man skal spille online poker hos. Der er efterhånden en god portion af online pokerrum, der har søgt og fået tilladelse til at tilbyde online pokerspil til alle danske pokerspillere.

Derfor er det en ide, at se sig lidt for inden man kaster sig ud i det første og det bedste pokerrum man møder. Det er nemlig ikke sikkert, at det første pokerrum man møder, det nødvendigvis også er det bedste.

Der er mange måder man kan måle et pokerrum på. Det kan eksempelvis være på dens muligheder i forholdt til pokersoftwaren. Men det er naturligvis svært at bedømme inden man overhovedet har fået oprettet sig, og har fået spille sin første pokerhånd.

Det kan også være, at man vælger ud fra hvad ens venner og andre pokerspillere de anbefaler. Denne metode er ofte den mest sikre, og den mest troværdige metode.

Men det kan også være, at man vælger pokerrum ud fra et rent økonomisk synspunkt. Det vil sige, at man 100 % vælger ud fra hvor eventuelt kan få mest værdi ud af at spille. Ikke bare i forholdt il hvor mange penge man kan vinde fra de øvrige pokerspillere, da det mere eller mindre er det samme steder.

Men derimod ud fra hvor penge pokerrummet vil give dig for at spille hos dem. Det er nemlig sådan, at stort set alle pokerrum tilbyder dig ligefrem penge for at spille hos dem, i form af forskellige pokerbonusser.

Størrelsen på disse pokerbonusser varierer fra pokerrum til pokerrum. Og netop her er der mulighed for at tjene ekstra mange penge for de vågne og opmærksomme.

Betsafe Poker tilbyder eksempelvis, at alle deres nye kunder kan hente helt op til $2.500 kroner i skattefri poker bonus. Bonussen bliver aktiveret i forbindelse med den første indbetaling man foretager, og vil derefter blive udbetalt i takt med at man lever op til de givne bonuskrav fra Betsafe Poker.

Man skal kun sørge for, at benytte den korrekte Betsafe Poker bonuskode, og derefter sørge for at optjene det antal poker point der er påkrævet.

Vælg mellem 5 forskellige Betsafe Poker bonusser her ,og få op til $2.500.

Læs mere