50 Seat Frenzy turnering hos WPT Poker

Med en fast turnering hver lørdag hos WPT Poker har du alle muligheder for at komme med til ugens største turnering på netværket. Denne event har $200.000 i garanteret præmiepulje, og for bare $15 kan du købe dig direkte ind i den store 50 Seat Frenzy satellitturnering. Her vil der være 50 sæder garanteret til eventen dagen efter, og der er endda også mulighed for at man kan købe sig ind i $1 og $2 sub-satellitturneringer hvis man ikke føler at man kan finde de $15 frem som det koster for at være med.

50 sæder garanteres

De 50 sæder til den $200.000 garanterede turnering er en fast del af denne event, og med en værdi af $215 per styk er der virkelig god værdi i at spille med hver lørdag hvor det hele foregår. Bare du ender blandt de 50 bedst placerede spillere vil du være med næste dag hvor de mere end 1 million kroner skal deles ud, og dette er derfor en nem måde at spare penge på hvis man har et ønske om at spille med i den største turnering som findes hos WPT Poker.

Opret en gratis konto

Det er ikke kun 50 Seat Frenzy turneringen hos WPT Poker der er værd at kigge nærmere på. Hos WPT Poker finder man nemlig også en 100 % bonus for nye kunder, og oven i det er der også masser at byde på i deres særlige VIP program. Her kan loyale spillere få op til 50 % i effektiv rakeback ved at opkøbe bonusser for deres point. Er du derfor klar til at spille et sted hvor der både er masser af kampagner og garanteret værdi, så tag et smut forbi WPT Poker allerede i dag.

Køb dig direkte ind i 50 Seat Frenzy hver lørdag og kom billigt med til den store event om søndagen.

Læs mere