Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Alt om Online Poker

Online Poker har mange facetter til spillet, som gør at man kan give sig selv “bedre kort på hånden” allerede før man starter med at spille, hvis man blot sætter sig ind i tingene.

Hvilken bonus skal man vælge? Hvilket pokerrum er det bedste? Hvad er rakeback og hvor meget betyder det? Ting som disse er vigtige at få besvaret og have styr på, inden man kaster sig ud i at bluffe alle sine skillinger væk.

I denne Alt om Online Poker-artikel sætter vi fokus på et par af de vigtigste emner, så du kan føle dig godt klædt på til mødet med online poker, hvis du er helt grøn og lige ved at starte ud ved bordene. I den forbindelse kan vi anbefale dig, at starte med vores artikel om poker position. Alle poker pro’er vil give os ret i, at det aller-aller vigtigste i poker, er position.

 

Valg af pokerrum

Vi antager, at du nu har læst vores poker position-artikel, og derfor er helt med på, hvornår du er i position, og ikke mindst hvornår du IKKE er. Derfor kan vi nu springe videre til noget af det som måske er lidt sjovere, nemlig det økonomiske aspekt.

Hvis du vil tjene lidt penge på poker, og ikke bare ende op som en af de utallige pokerfisk, som betaler vi andres regninger med dårlige bluffs, hovedløse calls og en masse tilt ind imellem, så skal du have styr på økonomien. Det hele starter med en god bonus, og sådan en kan du f.eks. få hos Betfair Poker, som tilbyder markedets største skattefrie poker bonus netop nu. Hele $2000 lyder bonussen på hos Betfair Poker, så der er rigeligt med bonusdollars at spille fri.

betfair_poker_bord_uden_sidegames

Her ses et pokerbord hos Betfair Poker, hvor du kan score dig en gigantisk poker bonus. Betfair Poker har hjemme på iPoker-netværket, hvilket betyder, at de deler deres software og spillerpulje med en lang række andre pokerrum.

Der kan dog være mange andre grunde til at vælge et pokerrum, end bare bonussen, og hos Bonusriders har man udarbejdet en glimrende guide til valg af online pokerrum. Den kan vi varmt anbefale dig at nærstudere, hvis du ikke har helt styr på, hvor du gerne vil spille dit poker på nettet.

 

Poker og Rakeback

Kært barn har som bekendt mange navne, og rakeback kaldes mange ting som valueback, cashback, VIP Program, loyalitetsprogram etc. Men det drejer sig i bund og grund om én og samme ting; nemlig muligheden for at få penge tilbage, når du spiller poker.

Sagen er nemlig den, at pokerrummene tjener deres penge ved at tage rake af puljerne i cash game-hænder, samt via et lille gebyr på Sit and Go’s og turneringer, og jo mere poker du spiller, desto mere rake betaler du. Selv om der er tale om en lille del af dit indskud, bliver det alligevel til mange penge, hvis du spiller meget poker. De største “grinders” kan betale op mod $20.000 i rake på en måned (og mere til), mens hobbyspillere måske kun betaler $10-$100 i rake, alt efter hvor meget de spiller selvfølgelig.

Uanset hvor meget DU spiller, går vi udfra du er interesseret i at få 30-40-50% af din rake tilbage via rakeback, og hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om rakeback hos Rakeriders.dk.

 

Følg med i aktuelle kampagner

Rakeback er ikke den eneste måde, hvorpå du kan få ekstra value ud af dit pokerspil.

Stort set alle pokerrum tilbyder diverse kampagner som races eller eksklusive turneringer/satellitter, hvor du kan vinde alverdens ekstra præmier – typisk hvor præmierne overstiger det beløb spillerne har indbetalt til præmiepuljen. Her er der tale om “added value”, og den slags skal man holde øje med. Det kunne f.eks. være, at 888Poker har smidt et WSOP-sæde oveni hatten i en pokerturnering, hvor du altså spiller om de sædvanlige præmier, men pludselig er der også et $3000 sæde til et WSOP event oveni hatten.

Disse tilbud kommer løbende, og hos ClassicPoker kan du læse mere om poker tilbud, for her har man specialiseret sig i at finkæmme markedet for de bedste af slagsen.