Bet24 Poker afholder stort STT leaderboard

De har i de seneste par måneder haft til vane for at afholde store rake races hos Bet24 Poker, og nu er de også klar med et godt tilbud til dem der elsker Sit & Go turneringer.
I løbet af en periode på 14 dage vil der nemlig blive uddelt $20.000 til de mest dedikerede STT spillere, og du kan også få del i de mange penge.
Bet24 Poker vil nemlig fordele pengepræmierne til de 500 mest aktive kunder, så der er ikke nogen der bliver snydt i forbindelse med denne promotion.

Turneringsbilletter i præmier

Til forskel fra en normal præmiepulje med kontant beløb, vil der i dette leaderboard blive udbetalt turneringsbilletter til de mest aktive spillere.
På denne måde har du mulighed for at spille risiko-fri poker med dine gevinster, så hvis du alligevel er glad for STT formatet må du ikke misse denne kampagne.
Det hele foregår fra den 31. marts og frem til den 13. april, så det er i denne periode at du skal spille med i så mange Sit & Go turneringer som du har mulighed for.
Vær dog opmærksom på at heads-up turneringer samt andre typer ikke tæller med i din placering.

Følg din placering

For at du skal have det absolut bedste udgangspunkt for denne kampagne, tilbyder Bet24 Poker også et dagligt opdateret leaderboard hvor i du kan følge din placering.
Alt dette kan du læse meget mere om på deres hjemmeside, og her kan man også orientere sig om de øvrige tilbud som er tilgængelige.
Det kan blandt andet nævnes at der i april måned igen vil være et $100.000 Point Race for alle spillere, så du har god grund til at oprette dig hos Bet24 Poker i en fart.
Registrer dig nu og få også en 100 % bonus på op til 6000 kroner på din første indbetaling.

Tilmeld dig Bet24 Poker

Læs mere