Betfred Poker med massivt udbud af jackpot turneringer

Hvis du føler at du mangler en smule spænding i de Sit N Go turneringer som du normalt deltager i, kunne det være en meget klog ide at skifte til Betfred Poker. Her har du nemlig mulighed for at spille med i specielle jackpot-turneringer hvor du kan vinde mere end 250.000 danske kroner. Alt hvad du skal gøre for at få del i de mange penge er at vinde 6 udvalgte turneringer i træk, og opnår du dette vil jackpotten blive udløst og du kan se frem til en overdådigt stor udbetaling.

Store præmier

Vinderen af 6 vilkårlige STT turneringer i træk kan se frem til mellem $15.000 og $50.000 i præmie. Hvor stor en jackpot du vinder afhænger af hvilken type af de specielle turneringer som du spiller med i. Vinder du f.eks. seks Rio turneringer efter hinanden vil $30.000 blive udbetalt til dig, og de samme vilkår gør sig gældende for de øvrige turneringer. Fordelen ved at inddele disse jackpot-turneringer i forskellige typer er at man har mulighed for at udvælge den type som passer bedst til ens budget, og derfor kan alle prøve at vinde de magiske seks turneringer i træk og se frem til en vanvittigt flot præmie.

Kører døgnet rundt

Du finder de spændende turneringer døgnet rundt hos Betfred Poker. Bare log ind på din konto og så kan du i løbet af mindre end et minut sidde klar ved din første Jackpot STT turnering. Det store udvalg af denne type turneringer gør Betfred Poker til et oplagt sted at spille, og selv hvis du har mere lyst til at spille med i ordinære STT turneringer er udvalget enormt stort.

Vælg derfor Betfred Poker som din udbyder hvis turneringer lige er noget for dig. Alle nye kunder får op til $2000 i bonus, så benyt dig af dette tilbud og opret dig med det samme.

Læs mere