Betsafe Poker afholder igen Ticket Giveaway

Hver måned afholder Betsafe Poker online turneringer med præmiepuljer for mere end $13.000.000 i samlet værdi, og det er noget som gør det attraktivt at spille turneringer.

På denne måde kan man nemlig spille med om store garanterede beløb 24 timer i døgnet, og hvis du endnu ikke har prøvet en af de mange turneringer hos Betsafe Poker og helst ikke vil have penge op af lommen, kan du nu vinde din andel af turneringsbilletter for $10.000 i november måned.

Betsafe Poker vil den 30. november være værter for 2 online finaler hvor de mange billetter er lagt i puljen, og det er meget let at komme med.

Optjen point og tilmeld dig

De $10.000 i turneringsbilletter er blevet fordelt imellem 2 turneringer. Den ene kræver 200 optjente player points i perioden 1-29. november, mens den anden kræver 800 point i selvsamme periode. Klarer du skærene og kvalificerer dig vil du kunne spille med om de mange billetter, og så kunne du blandt andet bruge din vundne billet til at spille med i den ugentlige ChampionChip turnering der har en garanteret præmiepulje på enorme $200.000 der svarer til over en million danske kroner.

Kom med til begge finaler

Som prikken over i’et giver Betsafe Poker dig også muligheden for at være med i begge af de to finaler. Du kan derfor spille med om billetter for mere end 50.000 kroner ved bare at optjene 800 Player Points i denne måned, og det er jo et ganske overdådigt tilbud. Det kan derfor være en rigtig god ide at få lavet en konto hos Betsafe Poker hurtigst muligt så man kan møde kravene og spille med i enten en eller begge online finaler.

Start dit spil hos Betsafe Poker med det samme og vind turneringsbilletter gratis!

Lav din Betsafe Poker konto her!

Læs mere