Dansk rake race i februar hos Bet24 Poker

De gode kampagner vil ingen ende tage hos Bet24 Poker, og nu er folkene bag den populære odds side klar med et nyt dansk rake race der har endnu bedre præmier end sidste gang. I februar vil der nemlig blive uddelt 30.000 kroner til de danske kunder der får spillet mest poker, og det er selvfølgelig helt gratis at være med. Racet kører fra den 1-29. februar og det er altså kun danske kunder der får lov til at deltage. Førstepræmien lyder på 5.000 kroner og gør næsten at man ikke har råd til at lade kampagnen være.

Præmier

Bet24 Poker har valgt at lave en fast præmiepulje for hvad man kan få med sig fra dette race, og de 50 mest aktive spillere vil få en ekstra bonus med fra dette tilbud. Således er der 100 kroner til top 41-50, 400 kroner til top 16-20 og endeligt minimum 600 kroner til de spillere der ender i top 10. Med dette fantastisk gode rake race vil der ikke være et øje tørt i denne måned, så hvis du ellers er klar til at få givet den gas ved bordene er det bare med at komme i gang.

Velkomstbonus

Udover dette danske rake race kan du også få en glimrende velkomstbonus for nye spillere hos Bet24 Poker. Du kan faktisk få helt op til 6000 kroner ekstra at spille for ved at benytte dig af dette tilbud, og da dette er en 100 % bonus betyder det at hver kroner du indsætter, vil blive givet i bonus på op til de 6000 kroner.

Vær en del af dette danske rake race i februar måned hos Bet24 Poker og se om det bliver dig der løber af med førstepræmien på 5.000 kroner som venter på at finde sin nye ejermand.

Opret dig hos Bet24 Poker

Læs mere