Dansk rake race igen i april hos Bet24 Poker

Der er meget der tyder på at danskerne er vilde med Bet24 Poker, for tilstrømningen af kunder har været enorm i år.

Bet24 Poker har nemlig valgt at satse stort på både reklamer, tilbud og en masse initiativer der skal være med til at gøre det ekstra sjovt at spille hos dem.

Derfor vil april måned igen byde på et særligt rake race for de danske spillere, og præcis som førhen, er der 30.000 kroner at spille med om.

Men hvis du troede at glæden stoppede her, kan du roligt tro om med det samme.

Også Point Race

På præcis samme tid som dette danske race bliver afholdt, vil der også være et $100.000 Point Race i april.

Det fede ved dette, er at du kan være med i dem begge på samme tid, så lad os bare sige at Bet24 Poker har de bedste tilbud klar til dig.

Førstepræmien i racet lyder på 5.000 kroner, og pengene vil blive overført til din konto den 1. maj, såfremt du er den danske kunde der optjener flest Player Points i perioden.

Bet24 Pokers VIP Program kan man stadigvæk tage del af, så det er særdeles indbringende at skifte til denne udbyder.

Uhørt god bonus

Førhen var det sådan at man maksimalt kunne få $600 i bonus som ny kunde hos Bet24 Poker, men det er der også blevet ændret på.

Du skal nemlig have muligheden for at spille ekstra mange penge fri, og derfor er det nu muligt at få 6000 kroner i bonus på ens første indskud.

Dette tilbud er tilgængeligt for alle der ikke tidligere har haft en konto hos Bet24 Poker, så det er bare med at du får oprettet dig i en fart.

Lad spillet starte, og se hvor højt du kan placere dig i de mange races.

Spil med i racet her

Læs mere