Deltag gratis i sommer SNG turneringer hos PokerStars

Hen over sommeren kan du spille med i masser af gratis SNG turneringer hos PokerStars. Frem til den 14. august kan du døgnet rundt være med i deres spændende STT turneringer hvor du har mulighed for at komme med til en af de syv ugentlige finaler hvor $10.000 er på spil. Denne kampagne er kun for udvalgte lande hos PokerStars, og derfor er den langt mere fordelagtig end hvis alle kunne deltage. Du kan spille med i 1 freeroll om dagen, mens deres $1 satellitturneringer kan spilles så ofte man lyster.

Ugentlig finale om $10.000

Med disse turneringer er der rig mulighed for at få noget sjovt ud af sommeren hvis man ikke har intentioner om at drage sydpå og ellers bare blive hjemme i lille Danmark. Med en ugentlig online finale der har $10.000 i præmiepulje og en daglig mulighed for at spille sig med til denne, er det en særdeles god ide at kigge nærmere på denne kampagne hos PokerStars.

Sit N Go turneringer har altid været populære, og med dette koncept hvor man kan spille gratis med og med lidt held spille med om $10.000 hver uge må det siges at være et tilbud som ikke er værd at gå glip af.

Download PokerStars

Kunne du også godt tænke dig at spille med i de daglige sommer-turneringer så skynd dig at download PokerStars software og registrer en konto. Det hele tager under 5 minutter, og så kan du desuden starte dit spil hos PokerStars med at frispille en sign-up bonus på op til $600. Benyt koden PSP7824 når du åbner din konto så er du sikker på at du også kan se masser af gratis penge strømme ind på din konto i takt med at du optjener VPP point.

Spil med i disse daglige turneringer hos PokerStars og vær med når den ugentlige finale med en præmiepulje på $10.000 bliver delt ud.

Læs mere