Deltag i de mange online kampagner hos Bet365 Poker

Der er hele tiden masser af forskellige online kampagner der kører hos Bet365 Poker. Hvor du kan komme til at spille dig til gigantiske online pengepræmier.

Hvis du gerne vil spille online poker hos et online pokerrum, hvor der hele tiden er en konstant udvikling. Og hvor der hele tiden sker noget nyt, og der altid er en masse sjove og spændende online poker promotions. Så skal du uden tvivl overveje at oprette en konto hos Bet365 Poker.

Hos Bet365 Poker kan du være ganske sikker på, at der hele tiden bliver taget hånd om deres kunder. Det vil sige, at kunderne altid får den bedst mulige service og support. Men det vil også sige, at deres kunder altid har adgang til en masse ekstra lir, ved siden af de daglige pokerspil.

Hvis du logger dig ind på din Bet365 Poker, og går til sektionen med pokerkampagner. Så vil du hele tiden kunne se hvornår der kommer nye kampagner, som kan give dig en eller flere ekstra muligheder for at vinde endnu større kontanter.

I øjeblikket kan du finde en pokerkampagne der kaldes for pengestigen. Her kan du eksempelvis spille dig til en astronomisk stor kontant præmie på hele $1.000. Og det fede ved det hele er, at det er en ugentlig præmie, så du kan vinde $1.000 flere uger i træk. Det kræver naturligvis at du går hen og vinder den ugentlige kampagne, hvilket du skal gøre en ekstra indsats for.

Penge stigen er bygget sådan op, at jo mere cashgame poker du spiller hos Bet365 Poker, jo mere og større vil din bonus og pengepræmie blive. Du kan dermed næsten selv bestemme hvor stor en pengepræmie du ønsker, alt efter hvor stor en indsats du vil yde og hvor mange point du kan få samlet samme.

Det er gratis at deltage i pengestigen, så det er bare om at komme i gang. Jo før du kommer i gang, jo større er dine vinderchancer ganske enkelt.

Du kan åbne en gratis Bet365 Poker konto med det samme, og efter du har oprettet dig som kunde, kan du gå direkte til indbetalingen. I forbindelse med din første indbetaling, vil du kunne få en skattefri Bet365 Poker bonus på op til $1.000 kroner.

Hvis du skriver POKERNET når du skal oplyse en Bet365 Poker bonuskode, så er du automatisk berettiget til at få en indskudsbonus på 200 % op til $1.000 og endvidere kan du se gratis videoer hos den største pokerportal i Danmark i og med at Bet365 er hovedsponsor for PokerNets videosektion. Denne indeholder mere end 500 instruktionsvideoer lavet af danske instruktører.

Læs mere