Deltag i EUR 10000 HeadHunter hver uge hos Mermaid Poker

Mens de fleste spillere vælger at sætte en stor del af deres bankroll på spil hver søndag i de største online turneringer har Mermaid Poker også valgt at tilbyde en flot turnering for de spillere som alligevel er fornuftige med deres bankrolls og kun ønsker at spille for et par hundrede kroner.

Navnet er HeadHunter og dette er en €10000 garanteret turnering af slagsen. Indskuddet er skruet i bund og underholdningen er i top når hundredevis af spillere mødes hver søndag 17.00 dansk tid for at dyste om hvem der kan slå flest spillere ud og i sidst ende rejse sig som vinder.

Hvad er en headhunter turnering

Det spændende ved HeadHunter turneringer er at de giver en øget portion action da der vil være en præmie på hvert spillers hoved. For hver modstander man slår ud vil man selv modtage 75 % af deres bounty mens de resterende 25 % blive sat på ens eget hoved. Dette ligger op til masser af action, og så er det bestemt bare en fordel at mindst €10000 er på spil udover de penge som man kan vinde ved at slå de andre ud af turneringen.

Vind €1800

Ofte vil man også kunne finde et stort overlay i denne event da det endnu ikke er alle der har fået øjnene op for netop denne, og derfor kan du mindst se frem til €275 hvis du skulle komme på det store finalebord hvor vinderen af turneringen vil tage €1800 med sig i seng.

Der er desuden rig mulighed for at vinde et sæde til turneringen for så lidt som €3 og der vil i hver turnering være mellem 1 og 3 sæder på spil. Hvis du ikke ønsker at prøve dette kan du også bare købe dig direkte ind i turneringen for €30+€3 som må siges at være en billig pris når man tager alting i betragtning.

Læs mere