Deltag i EUR 25000 Rake race hos Mermaid Poker

Oktober måned kan blive ekstra indbringende for dig, hvis du enten er eller vælger at blive kunde hos Mermaid Poker. Her vil der nemlig blive afholdt et rake race med intet mindre end €5o.000 i puljen, og hvis det lyder som noget for dig bør du oprette din konto med det samme, så du kan være med. Alle kunder kan deltage i denne promotion, så hvis du har sans for store præmier og er meget dedikeret til dit spil, er Mermaid Poker dit oplagte valg.

Store præmier i Mermaid Poker race

Mermaid Poker vil altså dele €50.000 ud til de spillere, der er mest aktive i perioden 10-23. oktober. Hvis du skulle blive en af de 10 mest loyale spillere, vil du få minimum omkring €600 i præmie. Vinderen af denne kampagne kan sætte optil €12.000 ind på deres bankroll, og som med alt andet hos Mermaid Poker er gevinster i dette tilbud selvfølgelig helt og aldeles skattefrit. Er du derfor glad for store præmier og besidder tålmodighed og hårdt arbejde, kan Mermaid Poker gøre din oktober måned ekstra indbringende med dette rake race.

Registrer din konto på Mermaid nu

For at være med i denne kampagne skal du oprette en konto hos Mermaid Poker og lave en indbetaling. Lige så snart dette er gjort vil en 200 % bonus blive sat ind på din konto, og denne kan du selvfølgelig spille fri samtidig med at du deltager i det storslåede €50.000 rake race. Dette er med til at gøre Mermaid Poker et helt naturligt valg for spillere der gerne vil forkæles med store præmier og masser af kontante tilbud. Registrer din konto hos Mermaid Poker allerede nu og du kan også spille med i ny spiller freeroll oveni disse tilbud.

Læs mere om Mermaid Poker og opret en konto.

Læs mere