Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Disse tre sportsbegivenheder glæder jeg mig til i 2018

Selvom 2018 blot lige er startet, tegner det sig allerede til at blive et enormt sportsår. Derfor er jeg også allerede begyndt at glæde mig til især sommeren som et lille barn. Her er der tre enorme sportsbegivenheder, der skiller sig ud. Dette er både set med med de rød-hvide briller på, men også fra et neutralt synspunkt. De tre højdepunkter jeg taler om er naturligvis VM i fodbold, Tour de France og Wimbledon.

Her skal jeg naturligvis følge Åge Hareides danske landshold, Jakob Fuglsang og sidst men ikke mindst Caroline Wozniacki. Jeg har enorme forventninger til dem alle, og jeg er sikker på, at de nok skal leve op til dem.

 

Odds på sport hos NordicBet

 

Danmark ved VM

Årets højdepunkt må simpelthen være VM i fodbold. Det føles som en evighed siden, at Danmark sidst var med ved den internationale fodboldfest. Heldigvis er det nu tid igen, og man kan godt tillade sig at være optimistisk. Danmark har fået et rigtig godt fodboldhold, og Åge Hareide har udført et fremragende stykke arbejde som landstræner.

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg var en anelse lunken ved den tidligere Brøndby-træner i starten. Kunne en nordmand nu løfte landsholdet? Han var ikke overbevisende i starten, men jeg tager hatten af for hans afslutning i kvalifikationen. Sejrene over Polen og Irland var eminente, og det kunne selv José Mourinho eller Josep Guardiola ikke have gjort bedre.

Vi var heldige med lodtrækningen til VM. Jeg bilder ikke mig selv ind, at vi kan gå hele vejen, men en kvartfinale bør ikke være urealistisk. Dette vil i så fald være en tangering af vores VM-rekord, hvilket jeg vil være godt tilfreds med.

Med folk som Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Simon Kjær, Kasper Dolberg og selvfølgelig Christian Eriksen, har vi et landshold, der kan drille selv de bedste hold. Det kræver selvfølgelig, at vi kan ramme dagen, men hvorfor skulle vi ikke kunne det? Vi har gjort det før, og vi kan naturligvis gøre det igen.

 

Tour de France

Efter VM i fodbold følger Tour de France. Forhåbentlig bliver det uden snyderen Christopher Froome, der som bekendt blev taget for doping i sidste års Vuelta a Espana. Bliver han udelukket, så kan det blive et ufattelig spændende løb. Årene efter Lance Armstrong var utrolig underholdende, da der ingen åbenlyse favoritter var, og jeg tror i år kan blive ligesådan. Nuvel, både Nairo Quintana og Richie Porte har store forhåbninger, men ingen af dem er overmenneskelige på niveau med Froome.

Faktisk tror jeg sagtens, at danske Jakob Fuglsang kan levere et topresultat. Han har været fremragende i de sidste par sæsoner, og han bliver endelig ubetinget kaptajn i Le Tour. Han kan køre opad på niveau med de bedste, og han har på det seneste udviklet et killerinstinkt, der kan sikre den første danske etapesejr i årevis.

Jeg tror, at Fuglsang ender i top fem. Jeg vil dog ikke blive overrasket, hvis det bliver til endnu mere. Han er nemlig et gudsbenået talent, og han har markant mere erfaring end størstedelen af de andre favoritter i feltet.

 

Wimbledon

Det sidste store højdepunkt er naturligvis tennisturneringen Wimbledon. Normalt er den en anelse kedelig, da Caroline Wozniacki altid ryger ud alt for tidligt. Sådan bliver det dog næppe i år. I januar vandt Wozniacki Australian Open, og hun kom dermed helt op i verdenseliten. Jeg har altid vidst, at hun havde talentet, men hun har tidligere manglet heldet og kynismen. Lidt ligesom Jakob Fuglsang faktisk.

Det ser hun så endelig ud til at have fået nu. Når man kan vinde Australian Open, kan man også vinde Wimbledon, og det forventer jeg faktisk, at hun gør. Wozniacki er kort sagt den bedste kvindelige tennisspiller i øjeblikket, og hun har en ufattelig selvtillid.

I modsætning til tidligere sæsoner fungerer hendes privatliv også nu, hvilket er en kæmpe fordel. Nu kan hun fokusere fuldt ud på at blive en levende dansk sportslegende, og det er hun altså godt på vej imod. Det kræver dog selvfølgelig, at hun vinder lidt flere grand slams, men hvad skulle kunne stoppe hende?

 

Boblerne

Da jeg lavede denne liste, kom jeg på et hav af store begivenheder, som jeg gerne ville have med. Der var dog kun plads til tre.

En af de begivenheder, der ikke nåede listen var Ryder Cup. I år bliver det europæiske hold ledet af Thomas Bjørn, hvilket er fantastisk. En dansker i spidsen for de europæiske udvalgte, det ser man altså ikke hver dag! Jeg glæder mig også til at se, hvilket hold, der vinder det danske mesterskab i fodbold, imens jeg naturligvis også glæder mig til den store håndboldslutrunde i december.

Læs mere