EUR 1000 New Player Freeroll hos Inter Poker

Alle nye spillere der tilmelder sig hos Inter Poker og indbetaler penge vil have muligheden for at spille med i en €1000 garanteret freeroll turnering. Dette gode tilbud er kun for nye kunder, så derfor er feltet i denne turnering ganske småt i forhold til hvad man ellers kan forvente af en freeroll turnering.

Det er dog ikke kun adgang til en særlig freeroll som du får adgang til når du vælger at blive kunde hos Inter Poker. En 200 % bonus venter også på dig, og denne kan give dig op til €1000 mere på kontoen.

Sådan gør du

Besøg Inter Poker og opret en konto ved at downloade deres fornemme software. Når du har lavet din konto skal du lave din første indbetaling af penge, og her kan det være en ide at sætte lidt ekstra ind. Ved at indsætte €500 eller mere vil man nemlig modtage €1000 i bonus, og denne bonus kan så spilles fri samtidig med at man prøver en af de mange turneringer eller cashgames som udbydes 24 timer i døgnet. Den store €1000 New Player Freeroll spilles hver lørdag 17.00 dansk tid og kræver som sagt at du er ny indbetalende kunde hos Inter Poker.

VIP program for alle

Vælger du at blive ved med at spille hos Inter Poker efter du har spillet din bonus fri kan du frit være en del af deres gode VIP program der kan give dig kontante bonusser, adgang til VIP rake races og meget andet. Dette er et af de mest givende VIP programmer på markedet, og som med alt andet spil hos Inter Poker er dine gevinster skattefrie da der besiddes en licens fra Malta til at udbyde online poker.

Besøg Inter Poker nu og spil med i den store €1000 New Player Freeroll og få op til €1000 i bonus.

Læs mere