EUR 10000 rake race hos Paradise Poker

En ny måned betyder som regel også nye kampagner, og sådan er det også ofte hos Paradise Poker. Det er dog langt fra altid at man kan finde så vanvittig en kampagne som det er tilfældet lige nu. Med start fra den 16. januar og frem til den 29. januar kan du spille med i et gigantisk rake race hvor der er lagt hele €10.000 i puljen, og der er derfor masser af kolde kontanter der kan vindes. De 50 mest aktive spillere vil få del i præmiepuljen, og alle kan være med.

1 dags pause

Som deltager, i denne kampagne skal man dog være opmærksom på at der den 22. januar vil blive afholdt 1 dags pause hvor ens optjente FPP point ikke vil tælle med. Dette er lavet for at give spillerne en tiltrængt hvilepause fra bordene, og herefter skal man bare spille videre og optjene så mange point som man har mulighed for. Både cashgames, STT og MTT turneringer tæller med – så det er ligegyldigt hvilken type af poker som du er fan af. Skulle du blive vinderen af dette rake race vil Paradise Poker sætte €2000 ind på din konto.

Store præmier

Med €10.000 til fordeling iblandt bare 50 spillere er præmierne særdeles høje i denne kampagne, og hvis du bare ender i top 10 vil du minimum få €200 overført til din konto. Dette i sig selv er et stort incitament for at få spillet ekstra meget poker, og du kan stadig få den store sign-up bonus når du tilmelder dig og laver din første indbetaling af penge.

Besøg Paradise Poker med det samme og vær med i dette vanvittige rake race der kører fra 16-29. januar og vil have mere end 70.000 kroner i kontante præmier til de deltagende.

Opret dig hos Paradise Poker

Læs mere