EUR 30000 STT Race hos 24h Poker

24h Poker har valgt at tilføje endnu flere penge I deres månedlige Sit N Go Leaderboard hvor de kontante præmier nu løber op i hele €30.000. Dette leaderboard er en mulighed for at vinde ekstra mange penge ved at spille STT turneringer, og selv for spillere som normalt spiller helt ned til €1 turneringer venter der hele €1000 i førstepræmie. Det svarer altså til at du kan vinde tusind gange så meget som den daglige indsats du betaler for at spille med i de turneringer du foretrækker, og det er næppe muligt at finde et bedre tilbud.

3 niveauer

Det er selvfølgelig ikke kun de små spillere på de laveste takster der skal kunne vinde en stor bunke penge hver måned hos 24h Poker. Leaderboardet er nemlig opdelt i 3 niveauer som giver dig mulighed for at vinde særdeles mange penge ligegyldigt hvor du befinder dig henne i skalaen for STT turneringer.

I midten finder vi nemlig turneringer på mellem €10-€50 i indskud hvor der vil være €10.000 på spil mens den store fætter med €50+ i indskud giver alle deltagende kunder €15.000 at vinde en del af. De mange penge er en god grund til at man skal vælge 24h Poker og da man både kan få rakeback og bonus oven i hatten, ja så finder du ganske enkelt ikke et sted hvor der gives bedre aftaler.

Rakeback eller VIP

Du kan frit vælge mellem 30 % i rakeback eller op til 45 % i cashback gennem VIP programmet hos 24h Poker der er delt op i forskellige niveauer med hver sin udbetalingsstruktur. Hvad enten du vælger det ene eller det andet vil du også blive budt velkommen med op til €500 i bonus som er en 100 % match bonus der gør det ekstra sjovt at spille hos 24h Poker!

Få 24h rakeback her

Læs mere