Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Fordele ved at oprette sig hos flere bookmakere

Der er rigtig mange danskere der oddser på daglig basis, men mange af dem har kun et enkelt sted, hvor de placerer deres væddemål. Det er naturligvis enkelt, og det gør også, at der ikke skal huskes på ligeså mange brugerenavne og kodeord, men faktum er, at det faktisk er en ulempe.

Der er nemlig klart flere fordele ved at have en konto hos mange forskellige bookmakere i stedet for blot at have en konto hos en enkelt en. I denne artikel kan du læse om flere af de fordele der er, ved netop at have flere konti hos bookmakere.

Du kan få det højeste odds på alle kampe

Hvis du vælger at oprette dig hos flere bookmakere i stedet for blot en, så vil du have mulighed for at score det højeste odds hvergang. Det er sjældent at bookmakerne er 100 % enige i oddset på en kamp, og derfor vil du ofte gå glip af det højeste odds, hvis du vælger at spille hos den samme bookmaker hver gang.

Selvom oddset kun er 0.05 mindre, så har det faktisk en stor betydning på den lange bane. Det er ikke noget du vil mærke pr. gang, men på sigt gør det en stor forskel.

Du kan få mange forskellige bonusser

Bookmakerne kæmper om at få fat i kunderne, og det kan mærkes på de bonusser de tilbyder. Hvis du opretter dig hos flere bonusser i stedet for blot en enkelt, vil du have mulighed for at udnytte alle disse bonusser.

Ikke nok med at du kan udnytte velkomstbonusserne, så vil du også jævnligt blive tilbudt forskellige bonusser og kampagner. Dette bidrager med mere værdi til dig, og uanset om du blot er hyggespiller eller gerne vil være professionel, så betyder det igen meget på den lange bane.

Bookmakerne kan ikke lide dette trick, men hvis du er kløgtig, så kan du faktisk tjene 100 % sikre penge, ved at modtage flere bonusser og spille modsat på de samme kampe. På den måde kan du sikre dig en gevinst uden risiko.

Prøv sportsvæddemål på Betsafe

Læs mere