Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Flush bedre end Straight

Hos Pokeruni.dk kan du lære præcis hvilke pokerhænder er der de stærkeste, og hvilke pokerhænder der slår de andre. Lær pokerhændernes værdi at kende hos Pokeruni.dk.

 

Regler er ikke trivielle

For mange er det et trivielt spørgsmål om en flush er bedre end en straight.  Dette er dog ikke tilfældet hvis man er ny i forhold til at spille poker og ikke helt kender de forskellige værdier og rangorden af de forskellige pokerhænder.

Denne rangorden er med til at afgøre hvilken hånd der vinder det enkelte spil og er derfor selvfølgeligt en nødvendighed at kende.

Det vil ærgerligt hvis mangel på viden omkring pokerreglerne, og pokerhændernes rangorden, bliver skyld i at et ellers glimrende og hyggeligt pokerspil skal blive spoleret af drøftelser. Det er derfor en god ide at man enten har et stykke papir til at ligge ved siden af sig eller man inden man spiller har fået studeret pokerreglerne og hændernes værdi.

 

Uddan dig hos Pokeruni.dk

Du kan lære poker hændernes værdi at kende inde hos Pokeruni.dk hvor du også kan få masser af andre gode tips og råd til hvordan du spiller poker. Der er rigtig mange danskere der har startet deres pokerkarriere ved, at lære pokerreglerne hos Pokeruni og set nogle af de mange kvalitets pokervideoer der også er tilgængelige på siden. Alle videoerne er lavet af håndplukkede pokerinstruktører, der alle sammen er professionelle pokerspillere og har været det igennem flere år.

Fælles for alle pokerinstruktørerne hos Pokeruni er, at de er dedikeret til pokerspillet og ønsker at viderebringe deres dyrekøbte erfaringer til medlemmerne af Pokeruni. På den måde kan nybegynderne få den bedst mulige start på pokeren og de erfarne pokerspillere kan få pudset deres eget spil af.

Man bliver aldrig dygtig nok eller for gammel til at lære nye ting omkring pokerspillet fordi udviklingen simpelthen går så stærkt indenfor dette herlige spil. Selvom pokerreglerne altid vil være de samme, så opfindes der hele tiden nye og bedre pokerstrategier og derfor bliver spillet hele tiden mere og mere avanceret.

Derfor bør man altid sørge for at holde sig skarp, hvis man vil spille poker mod de mange dygtige pokerspillere rundt om i verden. Selvom man er hygge/hobbyspiller så giver det alligevel mening at studere poker en anelse og forbedre sit spil da det altid er langt sjovere at vinde ved at have gennemtænkt en hånd end hvis man bare vinder på held.