Hvad tilbyder Full Tilt Poker i Bonus

Alle nye poker spillere, der skal vælge et online pokerrum, bør vælge udbyder ud fra, hvor man får mest værdi i at spille. Vi kommer ikke udenom at poker er poker, uanset om du spiller hos den ene eller den anden udbyder, eller om du spiller live eller online. Reglerne er de samme, og det laves der ikke om på. Derfor er det vigtigt at man vælger et online Pokerrum ud fra kriterier som, hvor man kan få mest værdi og evt. bedste udvalg af spil osv.

Verdens andet største pokersite

Full Tilt Poker er verdens 2. største pokerrum på markedet og har med sin enorme trafik rigeligt med udbud af online pokerspil for alle klasser og for en hver smag. Uanset om man er til cashgame, sit & go eller man er til de såkaldte multi table turneringer, så har Full Tilt Poker døgnet rundt et stort udvalg til dig. Der er action døgnet rundt hos Full Tilt Poker, hvorfor Full Tilt Poker bestemt er et rigtig godt bud på et online Pokerrum.

Når man har fundet det pokerrum, hvor man føler sig bedst tilpas, så vil man helt sikkert også komme til at bruge en del tid foran skærmen og spille online poker i flere timer om ugen. Hver gang man spiller for ægte penge hos et online Poker rum, så betaler man en afgift til pokerrummet, som man kalder for rake. For at komme denne afgift i møde og mindske din udgift til rake, kan man supplere med en såkaldt poker bonus.

Full Tilt Poker tilbyder alle, der laver en pokerkonto hos Full Tilt Poker en Poker Bonus. Denne Full Tilt Poker bonus er på 100 % op til $600. Det vil sige at du kan få helt op til $600 i bonus, mens du spiller poker hos Full Tilt Poker.

Du optjener player points for rake

Du spiller dele af denne bonus fri i takt med at du optjener player points, hver gang du spiller for ægte penge. Din Full Tilt Poker bonus herved løbende udbetalt i rater til din Full Tilt Poker konto, hvorefter du frit kan bruge pengene.

Se derfor Full Tilt bonus som et supplement til din pokerrulle, og til at mindste den afgift du betaler i rake til Full Tilt Poker. Modtag selv denne gode poker bonus fra Full Tilt Poker nu ved at anvende Full Tilt Bonus Kode: RIDERS600.

Opret en Full Tilt Poker konto

Læs mere