Jan V. videre som eneste dansker i Amsterdam

I disse dage spilles der traditionen tro Master Classics of Poker i Amsterdam, der normalt har været en favorit turnering blandt mange danske pokerspillere. Fremmødet i år var imidlertid beskedent med angiveligt kun 3 danskere til start, hvilket må betegnes som skuffende i en turnering med gode danske traditioner.

Selveste Jan V

Heldigvis er den tilbageværende dansker ingen ringere end Jan V. Sørensen, der tilbage i 2008 vandt netop denne poker turnering. Der er dog lang vej endnu for en gentagelse med 45 mand tilbage, om end feltet er tyndet godt ud fra de 249 startende.

På nuværende tidspunkt ligger Jan V. placeret midt i feltet som nummer 24 af de resterende og sidder med chipstack på omkring gennemsnittet. Dermed skal han på hårdt arbejde i dag, hvor der spilles ned til pengene med 27 spillere igen, som vil blive garanteret €10.458 for deres indsats.

Jan V. Sørensen er dog en garvet mand indenfor pokeren med blandt andet to WSOP bracelets i karrieren, hvorfor vi naturligvis tror på det sidste danske håb i turneringen.

Med de 249 deltagere røg førstepræmien for turneringen op på €403.380 og dermed en god julegave til den endelige vinder, der forhåbentlig bliver dansk igen.

Vi sætter i hvert fald vores lid til Jan V. og den første dobbelt triumf i Amsterdam nogensinde.

Læs mere