Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Leaderbord hos Betfair Poker

Betfair PokerEr du en haj til at spille turneringer? Så burde du kigge forbi Betfair Poker. Betfair har i mange år været kendt for at være Europas førende udbyder af sportsbetting, casino og poker, og da Betfair sidste år annoncerede at de ville samarbejde med OnGame om deres poker afdeling, har tilbuddene nærmest hobet sig op til fordel for alle spillere hos Betfair.

$20.000 MTT leaderboard

Udover et utal af store månedlige races, har Betfair for nylig lanceret et massivt $20.000 Gold Hunt Multi Table Tournament Leaderbord. Alt hvad man skal gøre for at spille med i denne promotion er at spille så mange turneringer som man har lyst, og lave så gode placeringer som muligt. Hvis man har lidt held med sig kan man ende med at vinde hele $3.075 samt en billet til GSOP.

Med hele $20.000 i præmiepuljen og en varighed på blot 20 dage er dette store MTT race hos Betfair særdeles attraktivt for alle turneringsspillere. Udover et generøst præmieudbetalingssystem er billetter til forskellige GSOP turneringer lagt oven i som giver hele denne promotion yderligere værdi da GSOP billetterne er added.

Alt hvad du skal gøre for at tage del i denne store fest er simpelthen bare at spille dine turneringer online hos Betfair Poker fra den 1. februar til 21. februar. Den der scorer flest point for flest sejre, cashes og finaleborde, ender med at tage præmien på $3.075 og en GSOP billet til en værdi af $525 med hjem.

Det har aldrig været nemmere at score en ekstra skilling ved at spille online poker, og med det generøse tilbud fra Betfair Poker bør man som seriøs turneringsspiller ikke gå glip af denne mulighed. Nye spillere kan vælge mellem seks forskellige Betfair Poker bonus tilbud og der er dermed masser af grunde til at lave en poker konto hos verdens største betting exchange.

En af de mest givende udbydere

Udover det store MTT Leaderboard race er Betfair Poker kendt for at være blandt markedets mest givende udbydere, hvilket konstant resulterer i enorme races eksklusivt for pokerspillere hos Betfair Poker.

Spil med i det store race og gør krav på din præmie i denne fantastiske promotion.

Lav din Betfair konto her!

Læs mere