Liberaliseringen af poker menes at være klar til efteråret

Det er efterhånden længe siden at snakken om liberaliseringen af online poker i Danmark har været undervejs. Nu melder de høje magter dog om fremgang, og efter alt at dømme skulle liberaliseringen endelig finde sted i efteråret 2011. Hvorvidt det vil ske er dog ikke til at vide endnu, og man må således væbne sig med spænding før den endelige liberalisering træder i kraft.

Uvist hvad loven kommer til at betyde

Hvad den store liberalisering helt præcist kommer til at betyde for både de danske pokerspillere, og ikke mindst de udenlandske udbydere, er heller ej til at vide helt præcist, men under alle omstændigheder vil liberaliseringen betyde at udenlandske udbydere af poker, der vil tilbyde poker til danskere, skal betale en vis del af deres profit til den danske stat.

Det er dog de helt store politikkere, der skal drages igennem den lange proces, og det er muligvis den store grund til at liberaliseringen trækker ud i sandet. Indtil da må både de danske pokerspillere og de udenlandske bookmakere dog fungere som hidtil. Det virker dog til at den nye liberalisering kommer til at have en markant effekt på det nuværende marked blandt diverse operatører.

Høj afgift

Med en formået afgift på hele 20 % af spillernes samlede rake hver eneste måned, kommer det til at have en markant effekt på de nuværende muligheder for bonusser og ikke mindst rakeback, og mange spekulerer i at det vil blive spillerne selv der kommer til at bøde for den kommende liberalisering. Når der skrives bøde betyder det, at bonusser og rakeback vil være markant lavere i form af den pålagte afgift fra den danske regering, og det er altså derfor noget som både spillere og udbydere kommer til at mærke, når først liberaliseringen har fundet sted og der endelig er blevet lagt konkrete regler for de danske kunder.

Læs mere