Marbella Poker Holiday 2012 hos Fortune Poker

Man skulle næsten være et skarn hvis man havde noget dårligt at sige om Fortune Poker. De er nemlig en af de udbydere der giver deres kunder flest oplevelser og tilbud. Nu er et helt nyt et af sin slags også blevet stablet på benene, og navnet er Marbella Poker Holiday 2012. Helt præcist er det en speciel live turnering der spilles i Spanien senere på året, og Fortune Poker vil gerne have dig med til at forsvare deres stolthed. Du kan derfor vinde en komplet pakke til eventen i Spanien allerede nu.

Kvalifikation

Fortune Poker vil afholde en ugentlig satellitturnering med 1 garanteret pakke til Marbella Poker Holiday 2012. Denne spilles altid om søndagen 18.30 dansk tid, og det koster €130+€10 at tilmelde sig. Ønsker man ikke at bruge en sådan sum penge på at deltage, har man mulighed for at gøre det noget billigere via de daglige kvalifikationsturneringer. Disse koster fra €0 og op til €14+€1 at være med i, og der er således noget for alle uanset størrelsen på ens pengepung. Vil du derfor gerne med til Spanien og spille poker, bør du besøge Fortune Poker med det samme.

Alt inkluderet

Alle de spillere der formår at vinde en af de ugentlige finaler til Marbella Poker Holiday vil kunne glæde sig over at alt er inkluderet. Der vil således både være €400+€40 til selve pokertuneringen forfulgt af 3 overnatninger på et luksushotel og endeligt €485 til rejseomkostninger. Ender du derfor med at blive en af de heldige vindere kan du se frem til en mini ferie udover det sædvanlige hvor både det gode vejr og de lækre omgivelser vil sikre dig en uforglemmelig oplevelse.

Tjek mulighederne for hvordan du kommer med til Spanien når Fortune Poker sender op til flere af deres spillere med til Marbella Poker Holiday 2012.

Kvalificer dig nu

Læs mere