Ny STT liga hos NordicBet Poker

NordicBet Poker er klar med en helt ny Sit & Go liga som du helt gratis kan være med i. Her vil der være præmier for i alt 100.000 kroner på højkant, og det eneste du skal gøre for at være med er at spille så mange 6 mands STT turneringer som du har mulighed for. Jo bedre du placerer dig i hver turnering, jo flere point vil du også få tildelt. En førsteplads giver 5 point, og for de mindre heldige spillere vil en 2. plads give 3 point og endeligt vil man få tildelt 2 point for en tredjeplads.

Udvalgte perioder

Den nye STT liga kører første gang fra den 1-16. januar hvor der er 25.000 kroner i puljen, og den næste spilles fra den 16. januar til den 1. februar. Sådan fortsætter ligaerne med at køre indtil den 1. marts 2012 hvor de sidste vindere skal findes. Det handler blot om at få så mange høje placeringer som muligt, og hvis du ender med at blive en af de skrappeste spillere vil NordicBet Poker give dig en gigantisk belønning for dine flotte resultater i deres STT turneringer.

Kun 6 mands STT turneringer

Dette tilbud gør sig kun gældende for deres 6 mands STT turneringer, og det er værd at være opmærksom på inden man sætter sig ved bordene. Det er nemlig en vigtig ting at man altid sætter sig ind i reglerne for de kampagner man deltager i, og med dette tip er du ordentligt informeret.

Registrer derfor en konto hos NordicBet Poker med det samme og så kunne det blive dig der vandt en kæmpe gevinst for dine bestræbelser ved bordene i de udvalgte perioder hvor denne nye STT liga finder sted. Husk at du kan få enten €25 kontant eller op til €1000 i bonus som ny kunde.

Tilmeld dig NordicBet Poker

Læs mere