Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Odds på Brøndby falder efter køb af Daniel Agger

bifBrøndby har virkelig skudt papegøjen og lavet nogle handler, som de færreste dansker troede var mulige. Først og fremmest har Brøndby solgt Simon “Makienok” Christoffersen til den vanvittige pris på 20 mio. kr. En pris der er så vanvittig høj, at Per Ruud må have grint hele vejen i banken, for snydt italienerne, det har han helt sikkert.

Pengene fra Makienok var dog ikke længe på bankkontoen, for allerede dagen efter salget af Brøndby-angriberen, så kunne Brøndby meddele, at de har skrevet under med den nu hjemvendte søn, Daniel Agger. Daniel Agger skiftede Liverpool FC ud med Brøndby tilbage i 2006, og her høstede han masser af succes, hvor han samtidig blev lidt af en fanyndling. Otte år senere har han nu valgt at skifte tilbage til Brøndby, et skifte, som de færreste mennesker forstår, men et skifte der dog viser, at der stadig er hjerte og følelser med i fodbold.

Daniel Agger var på rygtebasis kædet sammen med flere af de største klubber i Europa, hvor FC Barcelona skulle have været interesserede i at få fingrene i den 29-årige dansker. Daniel Agger valgte dog i sidste ende at bruge hjertet, og han har derfor valgt at skifte til den danske Superliga, hvor han nu tørner ud for sin gamle klub, Brøndby IF.

Det skifte har fået bookmakerne op på tæerne, og skiftet har bl.a. betydet, at Brøndbys muligheder for at vinde det danske mesterskab vurderes en del højere. Oddset på Brøndby er hvert fald faldet fra 6.50 til odds 4.00, mens oddset på FC København er steget.

Om indkøbet af Daniel Agger er nok til, at Brøndby virkelig kan melde sig ind i medaljekampen, skal være svært at bedømme, men bookmakerne har reguleret deres odds efter, at Daniel Agger kom til. Vi på redaktionen mener, at det er et fantastisk skifte, da det giver mere fokus til Superligaen, og i sidste ende kan tiltrække endnu flere store profiler til den danske liga, som på det seneste har lidt.

Læs mere