Opret din egen turnering hos NordicBet Poker

Hvis du heller ikke orker at afsætte en hel aften og rydde op efter dine gæster når der skal spilles poker kan du som kunde hos NordicBet Poker lave din egen online turnering. Det er særdeles nemt at lave ens egen turnering hos NordicBet Poker, og du har også mulighed for at lave dine egne cash game borde. Alt dette kan gøres direkte i softwaren som giver tidligere usete muligheder for at skabe et privat spil poker. Det er selvfølgelig helt gratis at lave ens eget cash game eller turnering hos NordicBet Poker, så det er bare med at få lavet en konto og invitere vennerne på et spil poker.

Så nemt er det

Ved at gå ind i softwaren og trykker på knappen ”Min Konto” vil du kunne klikke dig videre til ”Mine kontooplysninger” og her er det at du nemt og hurtigt kan lave en turnering eller dit eget cash game borde. Så snart det er gjort vil du kunne finde dine borde i lobbyen. Du bestemmer helt selv hvem der skal spille med i dine private spil, og du har selvfølgelig mulighed for at danne dit eget personlige password som sikrer dig privat spil.

Hvis du endnu ikke har prøvet at spille hos Nordicbet Poker kan du kvit og frit oprette en konto i løbet af få minutter. NordicBet Poker har nogen af verdens bedste tilbud til deres nye spillere, og du vil ganske enkelt få en gigantisk velkomstpakke når du opretter dig. Nye kunder vil kunne vælge mellem enten €25 direkte eller op til €1.000 i bonus når man laver et indskud.

30 % i loyalitetsbonus

Foruden disse gode bonusser vil man også kunne få 30 % i loyalitetsbonus hver uge hos NordicBet Poker som svarer til en god rakeback aftale.

Opret dine egne turneringer og cash games hos NordicBet og få en yderst fornuftig bonus med i købet.

Lav dine egne turneringer her!

Læs mere