Players Club turneringer hos Paradise Poker

Paradise Poker afholder hver eneste dag et hav af Players Club turneringer som du kan købe dig ind i for dine optjente FPP point. Det er derfor nemt at lave ens opsparede point om til kolde kontanter, og hver måned bliver der afholdt en stor €5000 garanteret event som du kan købe dig ind i eller kvalificere dig til.

Disse Players Club turneringer er gode at være med i hvis man er en småspiller der ikke gebærder sig på de høje takster, da man nemt og effektivt kan opbygge en bankroll for meget få midler.

Køb dig ind i €5000 turneringen

Den store månedlige €5000 Players Club turnering spilles den sidste mandag i hver måned, og det koster 2500 FPP point at købe sig ind. Har du dog ikke så mange point på din konto kan du hver dag finde 50 FPP satellitturnering som kan sende dig videre til den store event, så der er mulighed for at alle kan komme med.

Hver fredag spilles der desuden en €500 turnering som koster 200 FPP point at købe sig ind i, så man må sige at udvalget er meget stort for alle kunder hos Paradise Poker.

Få velkomstbonus hos Paradise Poker

Alle nye spillere der besøger Paradise Poker og foretager en indbetaling af penge vil modtage en 200 % bonus på op til €1000 hvis de indtaster koden RR1000 under indskydelse. Med denne fornemme bonus er du mere end klar til at gå i gang med spillene hos Paradise Poker og med de mange gode muligheder for at veksle optjente FPP point til kolde kontanter er dette et særdeles populært sted at spille online poker.

Tilmeld dig helt gratis og gå i gang med at spille din bonus fri og køb dig ind i de forskellige Players Club events.

Opret din skattefri Paradise Poker konto her!

Læs mere