Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Rake dig til fede gevinster hos Mermaid Poker

Julen er også i gang hos Mermaid Poker, og nu har du mulighed for at rake dig til en af fire store turneringer hele måneden ud. Du skal bare rake et specifikt beløb og kontakte Mermaid Poker, så vil de kreditere dig en billet så du kan spille med i den turnering som du har set dig lun på.

Du har både mulighed for at komme med til en Deepstack online turnering samt en af de 3 store Head Hunter turneringer som alle også byder på en stor garanteret præmiepulje.

Trækkes ikke fra de øvrige tilbud

Denne kampagne er sådan skruet sammen at dine eventuelle gevinster herfra ikke bliver trukket fra hverken din bonus eller de øvrige tilbud du finder hos Mermaid Poker, og det er på mange måder en vigtig ting da man derfor kun har noget at vinde. Hvis du f.eks. raker €500 i december måned vil du kunne pille gratis med i den populære €10.000 garanterede Head Hunter turnering som har et indskud på €30+€3. Er du en af de helt tunge spillere som bruger mange timer på spillet kan du få en billet til den ugentlige €50.000 Head Hunter event ved at rake for €1500.

Tilmeld dig og spil med

Det kræves at du har en konto hos Mermaid Poker før du kan være en del af dette tilbud, og har du ikke fået oprettet sådan en kan du gøre det med det samme. Vær dog opmærksom på at du skal logge ind på The Player Zone for at tilmelde dig denne kampagne. Når dette er gjort er du klar til at rake dig til en af de mange fede online turneringer, og vær opmærksom på at du som ny kunde vil få en automatisk sign-up bonus på op til €1000.

Opret konto hos Mermaid Poker her!

Læs mere