Sebastian Homann vinder WPT Marokko

Den seneste omgang af World Poker Tour stod for døren i byen Marrakech i Marokko hvor en lang række håbefulde pokerspillere var klar til at dyste om de store præmier og ejer af et WPT trofæ. Det var dog ikke den spåede favorit der gik hen og vandt turneringen og den medfølgende førstepræmie på €244.508 som ville lune i ethvert budget.

Stort comeback fra Nitsche

Dominik Nitsche var nemlig genstand for et af måske verdens bedste comebacks nogensinde lavet i en poker turnering. Med blot 5.000 chips tilbage kørte han sine modstandere over en efter en, og da finalebordet var fundet kunne den unge tysker stolt gå mod sejren med en stack på lidt under 1.500.000 chips.

Det var dog ikke nok for den unge tysker der leverede en noget skuffende indsats da finalebordet atter var en realitet. Det blev nemlig kun til en spinkel 6. plads til Dominik Nitsche som mange ellers regnede for at være absolut favorit til at vinde turneringen.

Det var dog tyske Sebastian Homann der snød alle de øvrige deltagere ved finalebordet og efter en kamp på 6 timer kunne rejse sig fra bordet en WPT titel rigere og med €244.508 ekstra i lommen. Inden sejren var en realitet skulle Homann besejre den franske spiller Guillaume Cescut der flere gange lignede en skarp konkurrent til titlen. Heldigvis for Homann fik han skovlen under franskmanden der til sidst måtte give op og så var sejren en realitet for tyske Sebastian Homann der nu kan tage sit flotte WPT trofæ med hjem til Tyskland.

Får også sæde til Main Event Championship

Sejren og den store førstepræmie var dog ikke alt hvad Sebastian Homann fik med sig hjem fra WPT Marokko. Med til sejren hører nemlig også en billet til World Poker tour Main Event Championship hvor vi altså får mulighed for at endnu en titel gå til Tyskland, medmindre de dygtige danskere skulle komme Hr. Homann i forkøbet.

Vind adgang til WPT her

Læs mere