Slaget om EPT Prag er ved at finde sin vinder

Dette års sidste udgave af European Poker Tour løber af stablen i disse timer i Prag hvor danskerne var mødt talstærke op og var opsatte på at forsvare endnu en EPT turnering til de danske farvers fordel. Desværre måtte de fleste danske spillere hurtigt takke af i turneringen som dog gemte på en yderst interessant profil da finalebordet var ved at være undervejs.

Jungleras viste imponerende spil

Rasmus ’Jungleras’ Nielsen som har haft et glimrende år hvor han vandt DM i Poker, viste imponerende spil gennem hele turneringen, og da han på et tidspunkt kommer op på 300.000 chips under turneringen virker det som om at det danske håb for alvor levede i bedste velgående. Desværre blev det danske lys slukket i et regulært setup hvor Rasmus Nielsen sidder med [Q:h;Q:s] og ulykkeligt se hans modstander hoste op med [K:s;K:k] der blev enden på det sidste danske håb ved dette års EPT Prag.

Lige nu resterer 3 spillere i den store turnering der kæmper om de helt store præmiepenge. Marcin Horecki fører an sammen med Roberto Romanello der hver især har 6.000.000 chips, mens Emilliano Bono har 5.185.000 chips. Dermed er det altså et tæt forløb der skal afgøre vinderen af årets sidste EPT turnering ender med at blive.

4. plads til Peter Skripka

Peter Skripka sluttede på en flot 4. plads der var €163.000 værd for den unge russer der måtte se sin [K:h;7:k] slået af Horecki der sad med [K:s;10:s] og altså dominerede russeren der var totalt knust da floppet landede med [10:k;10:h;2:s] som sendte den unge russer til railen.

Vind plads til EPT København her

Læs mere