STT Leaderboard i februar hos 24h Poker

Februar er dedikeret til de spillere som begår sig i Sit & Go turneringer, og 24h Poker inviterer til et stort €10.000 leaderboard som kun er for deres egne kunder. Dette er derfor din absolut nemmeste vej til en ekstra belønning når måneden er omme, og på forhånd er vinderen af dette leaderboard sikret en gevinst på €1000. For at kunne mæske sig i de store præmier skal du bare optjene så mange VIP point som muligt ved at spille STT turneringer, og ender du blandt de 50 mest aktive kunder får du del i præmiepuljen.

Heads-up er undtaget

En ting man dog skal være opmærksom på i denne promotion er at Heads-up turneringer ikke tæller med i den endelige stilling. Dette er gjort for at sikre minimal mulighed for at nogle spillere snyder sig til store præmier, og det er derfor en ting man skal være klar over inden man går i gang med at optjene point til det store leaderboard. Er du derimod glad for både 6 og 9-mands Sit & go turneringer kan du bare læne dig tilbage og gøre dit krav på den enorme sum af penge der bliver uddelt når måneden er omme.

Minimum €40 i præmie

De spillere der minimum ender i top 50 vil få en præmie fra 24h Poker på €40, og derfra stiger præmierne bare i forhold til hvor højt man bliver placeret. Ender man f.eks. i top 10 vil der vente minimum €300, og det er uden tvivl noget der ville kunne lune i enhver pokerspillers bankroll. Er du klar til en måned med ekstra værdi hos 24h Poker, skal du bare registrere dig nu og gå i gang med at spille.

Se om du kan blive vinderen af dette leaderboard og få €1000 i præmie for din indsats.

Tilmeld dig 24h Poker

Læs mere