Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Super Bowl 48 – Find oversigt over sjove odds og spil her

Super bowlÅrets Super Bowl finder for første gang sted i New Jersey, hvilket har fået spekulationerne om det dårlige vejrs indflydelse på spillet til at florere. Betsafe forventer dog ingen sne i løbet af kampen. Og heller ikke nøgenhed eller strømsvigt er der ifølge bookmakeren udsigt til.

Super Bowl har i de seneste år været forbundet med en mængde saftige skandaler og konspirationsteorier. De fleste husker nok “Nipplegate” i 2004, hvor Janet Jackson blottede brystet. Samme år løb en såkaldt ‘streaker’ nøgen over banen i Houston. Og sidste års finale måtte afbrydes i 25 minutter på grund af strømsvigt, hvilket fik teorierne om forsøg på påvirkning af kampens udfald til at blomstre.

TV-seere, der har sat sig op til flere skandalebetonede Super Bowl-øjeblikke, må dog indstille sig på en skuffende aften, hvis man skal tage Betsafes odds for gode varer. Bookmakeren giver odds 9,00 for, at en streaker viser sig på banen og odds 25 for et strømsvigt. Ikke engang snefald i løbet af kampen i ellers iskolde New Jersey tror Betsafe på. Her kan man hente odds 4,00.

“Super Bowl har efterhånden udviklet sig til så stort et show, at det truer med at fjerne fokus fra kampen. Men det er også en begivenhed, som trækker et langt bredere publikum end sædvanligt, og det afspejler sig i vores udvalg af odds. Og selvom vi ikke tror på nøgenhed og strømsvigt, så tør vi bestemt ikke afvise, at der sker noget andet skørt under kampen”, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Bookmakeren har dog på ingen måde glemt den sportslige dimension af Super Bowl. Blandt andet kan man spille på, om den stærkt kontroversielle Seattle-cornerback, Richard Sherman, bliver idømt diverse straffe for usportslig optræden, og om selvsamme Sherman registrerer en interception i løbet af kampen.

“USA gik i kollektivt coma, efter at Richard Sherman for åben skærm hånede San Franciscos wide receiver Michael Crabtree umiddelbart efter semifinalen. Han er dog en begavet herre, og vi tror, at han rent sportsligt holder sig på måtten i Super Bowl”, lyder det fra Thomas Holm.

 

Spil på Super Bowl 48 på Betsafe her – >>

 

Løber en streaker på banen under Super Bowl?

JA            9,00

NEJ         1,03

 

Falder der sne i løbet af kampen?

JA            4,00

NEJ         1,21

 

Indtræffer der strømsvigt i løbet af kampen?

JA            25,00

 

Hvilken farve har læskedrikken, der bliver hældt over den vindende træner?

Klar          2.75

Orange    3.50

Gul           3.50

Rød         7.50

Blå           7.50

Grøn       7.50

 

Vil Bruno Mars og Red Hot Chilli Peppers spille et nummer sammen under Super Bowls Half Time Show?

JA            1,50

NEJ         2,50

 

Vil Denver-runningback Knowshon Moreno græde under nationalsangen? 

JA            5,00

NEJ         1,10

 

Registrerer Seattle-cornerback Richard Sherman en interception i Super Bowl?

JA            3,00

NEJ         1,35

 

Bliver Richard Sherman idømt en straf for “unnecessary roughness” i løbet af kampen?

JA            6,00

NEJ         1,10

Læs mere