Theo J og Mickey P nomineret til European Poker Awards

Danmark er et land der er svært at komme udenom når vi kigger efter de bedste pokerspillere. Det er for længst blevet en realitet, og resten af verden er efterhånden ved at være klar over at de gæve danskere kan noget helt særligt når det kommer til poker. Med endnu et fantastisk år set med danske øjne i 2010, kan Theo Jørgensen og Mickey Petersen nu se frem til at få en flot pris med sig hjem fra European Poker Awards hvor de begge to er nominerede til flotte priser.

Et utal af flotte resultater

Theo Jørgensen leverede et utal af flotte resultater i det forløbne år hvor det blandt andet blev til en sejr i WPT Paris, samt flere store præmier i de mange store internationale turneringer. Året blev ekstra godt for Theo da han kunne annoncere at han havde skrevet kontrakt med PokerStars og fremover ville være en fast del af det stjernespækkede Team PokerStars Pro hold.

Mickey Petersen havde også i 2010 et fantastisk år hvor de store sejre i de største online turneringer nærmest stod i kø for at blive taget af den unge københavner. Med endnu et fabelagtigt år for den unge dansker, kunne han igen vise hele verden at han er en af de bedste online turneringsspillere i hele verden.

Med de fantastiske præstationer af Theo Jørgensen og Mickey Petersen har de nu hver især fået chancen for at løbe med flere af de store priser til det omtalte European Poker Awards. Det er dog i hver sin kategori at prisen kan blive taget med hjem.

Mickey Petersen har gjort sig bemærket

Mickey Petersen er blevet nomineret til at vinde den famøse ”Internet Player of The Year”, og Theo Jørgensen er blevet nomineret i kategorien ”Player of The Year”.

Læs mere om Mickey Petersen

Priserne uddeles den 13. februar i Paris hvor begge danskere har chancen for at tage 2 priser med hjem.

Læs mere