Unibet Poker sender dig til WPT Marbella

World Poker Tour var for nylig i Danmark hvor de afholdte deres første event på dansk grund, og nu er holdet bag WPT klar til at afholde en ny turnering i Spanien.

Marbella er stedet hvor turneringen vil finde sted, og hos Unibet Poker er de klar til at sende dig med til den spanske ferieby.

Derfor kan du lige nu spille med i et væld af forskellige satellitturneringer som starter på €0.80+€0.20 og opefter i indskud.

Ved at spille hos Unibet Poker kan du vinde en pakke til en værdi af €2700, og du behøver ikke at bekymre dig om hverken hotel eller flybilletter.

All inclusive

Unibet Poker vil sørge for alt i forbindelse med din deltagelse i WPT Marbella 2012, og derfor inkluderer de både indskud til Main Event, 5 overnatninger, velkomstfest og €325 i lommepenge.

Du kan derfor se frem til en mini ferie i et dejligt paradis hvor luksus og poker er de to hovedingredienser.

Udover WPT Marbella, er der også mulighed for at man kan kvalificere sig til Spanish Cup der spilles den 23-24. april, så der er virkeligt gode muligheder for at komme ud og få spillet noget live poker i Spanien.

Vind din pakke nu

Ved at oprette en konto hos Unibet Poker med det samme, har man således muligheden for både at kvalificere sig til WPT Marbella og Spanish Cup.

Der er dog også andre gode grunde til at man skal blive kunde hos Unibet Poker.

Her kan du nemlig både få en solid velkomstbonus på op til 1000 kroner, og i deres store loyalitetsprogram har du mulighed for at få op til 30 % i rakeback hver eneste uge.

Vælg derfor at oprette din konto med det samme, og så er du ikke langt fra en pakke til WPT Marbella & Spanish Cup.

Vind din pakke nu

Læs mere