Vind en iPad og kontanter hos Betsafe Poker

Betsafe Poker synes at det er på tide at deres danske spillere lader en magtdemonstration løbe af stablen, og derfor inviterer de alle deres danske kunder med til et slag om ære, stolthed, penge og 10 iPad tablets. De afholder i marts måned et væld af fede turneringer hvor man dyster imod andre lande, og der er hele $300 garanteret i hver. Prisen for at være med er på kun $3.30, så de fleste har derfor råd til at registrere sig og forsvare dannebrogs farver ved den virtuelle filt.

Indledende runder

Hvis man har held til at hjælpe ens land med at gå videre til de afgørende heats, vil man blive inviteret med til en kvartfinale der spilles den 28. marts. Her er der flotte $500 i added præmiepulje, og derfra er det så semifinalen der gælder. I denne går Betsafe Poker endnu engang til yderligheder og vælger at tilføje $750 i puljen, og så er det at det bliver rigtig spændende. Det hold som vinder semifinalen vil nemlig gå videre til det endelige slag hvor i at der er 10 iPad 2 32 GB tablets på højkant sammen med $1000.

En spændende udfordring

Med en pris på blot $3.30, er dette et tilbud som de fleste kan finde råd til, og med muligheden for at vinde en iPad 2 samt kolde kontanter er det virkelig klogt at deltage. Betsafe Poker håber på at du vil være med til at forsvare Danmark når de endelige vindere skal findes, så det er en god ide at man registrerer sig til den første turnering imod England der foregår den 13. marts 19.45 dansk tid.

Læs meget mere om dette interessante tilbud fra Betsafe Poker, og få din konto oprettet med det samme. Indkasser desuden en bonus på op til $2500 på dit første indskud!

Besøg Betsafe Poker

Læs mere