Vind gratis Live poker pakke til EUR 1200 hos Mermaid Poker

mermaid-poker-skattefriHvis du er kunde hos Mermaid Poker, har du hele sommeren til at optjene tilstrækkeligt med point til at modtage en valgfri live pokerpakke til værdi af €1200.

Hvis du godt kunne tænke dig at spille en af de større live pokerturneringer, så kan du måske komme med sammen med Mermaid Poker uden at betale en eneste krone for det.

Mermaid Poker afholder nemlig for 3. år i træk, en mega fed sommerkampagne hvor alle deres kunder har chancen for at vinde op til €1200 til en live pokerturnering. Og det bedste ved det hele er, at det ikke koster noget at deltage i kampagnen, og der kan vindes mange andre fede præmier.

Det hele starter d.1.juni og kører frem til d.31.juli, hvor Mermaid Poker afholder deres Summer Gifts kampagne. Der kan ikke kun vindes penge til live pokerturneringer, i Summer Gifts kampagnen hos Mermaid Poker.

Der kan også vindes super lækre gaver i form af Ipads, seje høretelefoner og sublime Laptops og mange andre fede ting.

Du skal bare logge dig ind på din Mermaid Poker konto, hvor du kan se hele oversigten over alle de præmier der kan vindes.

Det foregår på den måde, at du på forhånd vælger en eller flere af de gaver du kunne tænke dig fra Mermaid Poker. Og bagefter går du i gang med at optjene de VIP point det kræver for, at kunne udløse den eller de præmier du har valgt.

Eksempelvis kan du vælge en IPod Touch, som kræver at optjener 2,5000 VIP Point hos Mermaid Poker. Så snart du har optjent de 2,5000 point indenfor kampagne perioden, vil Mermaid Poker sende din IPod Touch til dig med posten.

Selvom Mermaid Poker kræver at du optjener 2,5000 point inden de sender gaven til dig, så tager de stadigvæk ikke dine point fra dig som du har optjent. Derfor svarer det faktisk til, at du har fået din IPod Touch ganske gratis fra Mermaid Poker.

Du kan gå til Mermaid Poker her, og vælge den eller de gaver du gerne vil vinde. Hvis du ikke er kunde hos Mermaid Poker, kan du i løbet af ingen tid, oprette en gratis Mermaid Poker konto.

Mermaid Poker forærer op til €500 i skattefri pokerbonus til alle deres nye kunder.

Læs mere